besmele

blogu 15 temmuz 2007'de açmışız.
tek kelime dahi etmeden 3buçuk seneden fazla vakit geçmiş.
arada n'aptın dersen bi kısa metraj çektik, 2buçuk uzun metrajda çalıştık, bi altın ayı elledik,
bolca fotograf, azbuz okuma, bilmum bölücü yıkıcı faaliyet ve sosyallikler-siyasallıklar silsilesi... insanlar yani. halkımız.
iyi oldu hoş oldu elhamd.

şindi bu internet baya bir illet. iliğimizi kurutuyor. feysbuk ayrı bi alem, neyse bi kenarda bi tür sosyal medya olarak durması da fena değil, devil social marketing devri di mi, biz de college piçiyiz evelallah. dedim ki bu blogu ihya edelim. ismi baki kalsın. ideolojik maziye nostaljik bi bakış olsun. böyle bize de hafıza defteri olur.

burda heralde ağırlıkla ilim-fikir olur. işte sosyal bilimlere ısındığımız, akademik ahkamlara girişip 101 kültürüyle poz kestiğimiz günlerin tortusunu buraya kusarız. ondan maada temel gündemimiz olan dava-i islamiyyeye dair böyle -post bir takım saçmalıklar olur, kafa yormaya felan çalışırız. şehir ve mimari meseleler, herhalde en ciddi ve tek hobim olarak burada yer bulur ara ara. filimci olmaktan mütevellit her türlü meslek hastalığı ve tabii ki cinsiyetçi meşgaleler için -ulan karı kesmek için bile diyemiyorsam baya ölmüşüm heralde- fotograf da yayımlayacağız. güncel sanat, sokak sanatı projeleri, sapık işler ilgi mesaisince yansıyacak buraya inşallah ha bir de blogun ciddiyetini kırmak için entel görünümlü gusto yazıları da olur, ama güzel yazcam onları özencem yani.

çok şey vaat ettik, bakalım bi uşbuçuk sene daha geçer mi aradan.
en azından bi besmele çekelim öyleyse,
vira bismillah!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eylül

Hakikati söylemek, toplumu savunmak

düğün ve nikahlara neden icabet etmiyorum