sefer vakti

bir süredir helecanla beklediğimiz sefer günü geldi çattı. şimdi veda vaktidir.
öğlen 12buçuk uçağıyla kısmetse sarajevo'ya yolcuyuz.
sebeb-ziyaretimiz yönetmen aida begiç'in türkiye-bosna ortakyapımı ikinci uzun metrajlı projesi "bait" filminin hazırlık ve çekimleri. nasipse başına kadar saraybosna'da filmin hazırlıklarıyla uğraşacak, çekimlerinde görev alacağım. bu süreçte boğaziçi macerasına da bir dönem mola veriyoruz, tıpkı henüz başındayken yaptığımız gibi.
hisar yılları biraz yorucu ve yıpratıcı oldu, acı-tatlı tüm yaşattıklarıyla beraber. bu seferi bir tür mola, bir nevi inziva olarak da değerlendirmek mümkün. istiyoruz biraz tebdil-i mekan, biraz kafa toplamaca, yoğunlaşma, belki yeni ufuklara yelken açmaca, yeni bir doğum sancısı. biraz rabıtayı keseceğiz, belirli bir düzeyde. feysbuk'u dönene dek askıya alıyoruz. buradan, flickr hesabından ses soluk vereceğiz ara ara. ondan maada maillerimiz bakidir, muhatap alanı muhatap alırız. yazdıkça, yazışırız.
hülasa canlar, dostlar, arkadaşlar, müselmanlar bana biraz müsaade. adettendir, gidip de dönmemek dönüp de görmemek var. benden yana hak geçtiyse helal olsun, benim de size geçtiyse helal ediniz. görüşmek üzere, cümleten Allah'a emanetsiniz. vesselam

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eylül

Hakikati söylemek, toplumu savunmak

düğün ve nikahlara neden icabet etmiyorum